onderwijs

Bent u opzoek naar een vervangende docent vanwege ziekte en/of verlof? Of heeft u last van een leraren tekort? Bij Stichting Talentontwikkeling kunt u de ideale docenten / instructeurs inhuren waar u opzoek naar bent. Of het nu gaat om een vakdocent Nederlands of een voetbaltrainer. Wij hebben de docenten en/of instructeurs die u zoekt.

Vakdocenten

Een vakdocent inhuren. Geen probleem. Wij bieden docenten voor de hoofdvakken zoals Nederland, Engels en wiskunde. Maar tegenwoordig is een vakdocent zoals, horeca, kunst, social media en ontwerp net zo belangrijk. Stichting Talentontwikkeling staat ervoor dat iedereen zich ontwikkelt waar zijn/haar interesses liggen. Wij bieden alle soorten vakdocenten van kwaliteit die u wenst.

Sporttrainers

Lichamelijke beweging is tegenwoordig erg belangrijk voor iedereen. Het houd je gezond zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens een sportles die gegeven wordt door onze sporttrainers werkt iedereen aan zichzelf zowel teambuilding. Wij bieden sporttrainers voor onder andere: voetbal, hockey, boxen en fitness.

Onderwijs ondersteuners

Niet alleen vakdocenten zijn belangrijk tegenwoordig, maar ook onderwijs ondersteuners. Wij bieden opgeleide onderwijs ondersteuners voor u!

Leerkrachten

De juiste basis daar begint het voor iedereen. Daarom bieden wij leerkrachtig met kennis voor iedereen en elk niveau. Door de juiste basis te hebben zal iedereen het maximaal uit zichzelf kunnen halen.

Maanweg 174
Gebouw C, 8ste Etage
2516 AB Den Haag

T. 085 130 3492

E. Info@stichtingtalentontwikkeling.nl

Ons gedreven team zet zich dagelijks in voor ontwikkeling van talent bij de jeugd. Uw toekomst, is dus ook ons talent!