VO-League

Stichting Talentontwikkeling organiseert in opdracht van ADO in de Maatschappij de VO Voetbal League competitie in Den Haag. Onze trainers geven op veel deelnemende VO scholen in Den Haag wekelijks training aan de schoolteams en coachen hun team tijdens de wedstrijdavond. Wilt u ook een trainer van stichting Talentontwikkeling inzetten voor uw school neem dan contact op en wij kijken samen met u welke trainer het beste bij uw school en leerlingen past!

De ADO Den Haag VO Voetbal League is een spannende zaalvoetbalcompetitie tussen verschillende scholen uit het voortgezet onderwijs in Den Haag! Maar liefst 24 teams zullen strijden om het kampioenschap in de diverse competities. Er wordt gespeeld in 3 verschillende leagues per leeftijdscategorie. Elke league is vernoemd naar een speler van het eerste elftal van ADO Den Haag en ADO Vrouwen.

Alle wedstrijden duren 2 x 12,5 min (25 min) De wedstrijden zullen op vrijdag tussen 16.45 en 20:45 uur gespeeld worden in de sportcampus in het Zuiderpark. Na de reguliere competitie zullen de bovenste 4 teams van elke poule uit elke league zich plaatsen voor de finaledag die gespeeld zal worden op 17 april in de sportcampus.

De ADO Den Haag VO Voetbal League draait om meer dan alleen voetbal. Gedurende de competitie staan normen en waarden hoog in het vaandel. Buiten de punten die de teams kunnen behalen met de wedstrijden kunnen de teams bonuspunten verdienen voor het op tijd komen (compleet team, sportief gedrag te vertonen tijdens de wedstrijden, het dragen van het schoolwedstrijdshirt en het bijwonen van de themabijeenkomsten (kleedkamersessies !!) De punten die hiermee verdiend worden, tellen mee in de competitie stand.

Voor meer informatie en wedstrijdverslagen ga naar www.vovoetballeague.nl. Of op Instram met de tag #adovovl vind je foto’s, filmpjes en interviews met deelnemers van deze scholencompetitie!

Maanweg 174
Gebouw C, 8ste Etage
2516 AB Den Haag

T. 085 130 3492

E. Info@stichtingtalentontwikkeling.nl

Ons gedreven team zet zich dagelijks in voor ontwikkeling van talent bij de jeugd. Uw toekomst, is dus ook ons talent!